About

Clara Giner Franco és flautista i performer especialitzada en música contemporània. Al llarg de la seva carrera ha col·laborat amb orquestres i conjunts com la Lucerne Festival Contemporary Orchestra, Collegium Novum Zürich, Ensemble Inverspace, Ensemble TaG, Holst Sinfonietta Freiburg i Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.

Ha estat convidada a festivals com Lucerne Festival, ZeitRäume Basel, Impuls, Resis, Mehrlicht! Musik Berlin o ZeitGenuss Festival für Musik unserer Zeit Karlsruhe, on ha treballat amb directors com Helena Schwarz, Baldur Brönnimann, Jean-Philippe Wurtz, Beat Furrer, Thomas Adès, Sylvain Cambreling, Nacho de Paz, Jan Willem de Vriend, Vladimi Zacharias, Rinaldo Alessandrini o Markus Stenz. També ha treballat amb compositors com Beat Furrer, Belenisch Moreno-Gil, Oscar Escudero, Hugo Gomez-Chao, Thomas Adès, Wolfang Rihm, Dieter Ammann i Tyshawn Sorey.

Ha actuat com a solista, en orquestra o en conjunts de música de cambra a diverses sales de concerts d'Europa, com la KKL Luzern, la Kölner Philharmonie, la NDR Sendesaal, l'Auditori Barcelona, la Gare du Nord o el Theater Basel.

El 2023 va acabar el seu màster en música contemporània a la Hochschule für Musik Basel FHNW (Suïssa) amb els professors Susanne Peters, Sarah Maria Sun, Marcus Weiss, Uli Fusseneger i Mike Svoboda amb les més altes qualificacions. Pel seu recital de final de màster va rebre el premi al millor projecte de màster de la Hochschule für Musik Basel per a l'any 2022/23. Anteriorment va estudiar grau i màster a la Hochschule für Musik Karlsruhe (Alemanya) amb els professors Pirmin Grehl, Renate Greiss-Armin i Mathias Allin.

És cofundadora del Duet 2.26 amb Hèctor Rodríguez Palacios, amb qui va guanyar el  Concurs Nicati de Música Contemporània el 2023. Des de setembre de 2021 forma part d'Arxis Ensemble (Galícia, Espanya).